BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.437,45
HABER /  GÜNCEL

Türk kızı olsaydı ne yapardı? (Video)

İnternette dolaşan bir video... İşte insanın aklına Türk kızı olsa ne olurdu sorusunu getiren film karesi;

Abone ol

İnternette dolaşan bir video,  kullanıcıları ikiye böldü. Form sitelerinde hakkında destanlar kalema alınan bu filmde iki gencin aşk hikayesi anlatılıyor. Aslında klip biraz tanıtık...

Bugünlerde mail hesabınıza "Türk kızları cesaret bile edemezdi" başlığıyla bir ileti gelirse şaşırmayın! Bu ileti sadece size değil neredeyse Türkiye'deki milyonlarca internet kullanıcısına aynı anda gitti. Kimin hazırladığı hatta neden hazırladığı belli değil; ancak anlatılanlar bir hayli ilginç!

MÜNEVVER'İN HİKAYESİ

Mailde tartışılan bir diğer konu ise zengin Cem'e aşık olan, orta gelirli Münevver'in aşkı! Bu konuda yaygın iki görüş yer alıyor. Bunlardan ilki Münever'in ailesinin, kızlarının lise çağında olmasına rağmen (Cem ve Münevver'in yayınlanan samimi kareleri ve ailesinin bu ilişkiyi çok önceden öğrenmeleri en önemli kanıt olarak gösteriliyor) Cem'le ilişkisine tanınmış ve zengin bir aileye sahip olmasından dolayı gözyumduğu! Bu konudaki ortak görüş ise bu iddianın, işlenen cinayeti haklı kılabilecek bir yönün olmaması.

CEM ŞIMARIK VE SEKS DÜŞKÜNÜ!

Tartışma gruplarında ağır basan görüş ise Cem'in, seks düşkünü ve şımarık bir çocuk olduğu yönünde. Aynı grubun, üzerinde durduğu bir diğer şey ise Cem'in son İbiza tatilinde kaydettiği görüntülerin, kendilerini haklı çıkardığı yönünde.Show TV'de yayınlnan İbiza tatili görüntülerde, alkol sınırını aştığı her halinden belli olan Cem'in yabancı uyruklu bayanlarla samimi ilişkileri yer alıyor.

NERDEN NEREYE!

Tüm bunlar anlatıldıktan sonra yayınlanan bir video klip ise bir hayli ilginç. İşte Türk kızları parayı sever başlıklı yayınlanan ve bunu yapan bir Türk kızı olamaz diye not düşülen o video;