BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Daum Bayernin yıldızını istedi

Yeni sezonda iddialı bir takımla girmek isteyen Fenerbahçe, Daum'un istediği iki futbolcuyu almak için düğmeye bastı.

Abone ol

Yeni sezona iddialı bir takımla girmek isteyen Fenerbahçe, Daum'un ısrarla istediği Brezilyalı defans oyuncusu Luisao ile Bayern Münih'in yıldızı Luca Toni'yi almak için harekete geçti

Teknik direktör Christoph Daum'un Brezilyalı savunma oyuncularına ilgisi bir kez daha ortaya çıkarken, yönetimden 2003 yılından bu yana Benfica'da oynayan 1.94'lük Luisao'yu ısrarla istediği kaydedildi.

Alex ile birlikte Cruzeiro'da da oynayan Luisao, 30 kez Brezilya Milli Takımı forması giyip iki gol attı. Duran toplarda ileriye çıkıp Benfica'ya önemli goller kazandıran 27 yaşındaki Sambacı, Portekiz kulübünde 110 maçta oynayıp rakip ağları 16 defa sarstı. Sarı-lacivertli takımın düşündüğü bir başka isim ise Bayern Münih'in golcüsü Luca Toni. Kanarya forvet hattını İtalyan yıldızla güçlendirmek istiyor.

32 yaşındaki futbolcu da dün yaptığı bir açıklama ile Bayern'den kopmak istediğini ima etti. Alman ekibi bu yaz kadrosuna Stuttgart'tan Mario Gomez ve Hamburg'dan İvica Olic'i transfer etti. Klose'nin yanına Gomez-Olic ikilisi eklenince Toni, "Kadroda bu kadar çok kaliteli oyuncu varken, forma şansı bulamayabilirim. Teklif gelirse değerlendirmek isterim" diyerek ayrılmaya sıcak baktı. (Galip Öztürk/Sabah)