BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Hidayet Türkoğlu doları piyasada

Orlando Magic şampiyonluk için umutlandı. Hidayet'in başarılı performansı Magic Johnson'un takdirini kazandı.

Abone ol

NBA Final Serisi’nin üçüncü karşılaşmasında Los Angeles Lakers’ı sahasında ağırlayan Orlando Magic, 108-104’lük galibiyetle seride durumu 2-1’e taşıdı.

Bu sezon basketboluyla NBA’ye damgasını vuran Hidayet Türkoğlu dünkü karşılaşmayı 18 sayı, 7 asist ve 6 ribaundla oynarken, mücadeleyi televizyona yorumlayan Magic Johnson’ın bile övgüsünü kazandı.

En zor anlarda

NBA’in efsanevi yıldızı, Amway Arena’da 17 bin 461 kişinin, dünyada ise milyonların izlediği maçı ABC Televizyonu’na yorumlarken, 42 dakika sahada kalan Türk basketbolcuyla ilgili; "Lakerslı oyuncular Hido’nun ne kadar büyük olduğunu anlayamadılar. Bir adım geri atıp şut attığında defansın yapacağı bir şey kalmıyor. Adeta bir operatör gibi takımını yönetiyor. En zor anlarda topu eline alıp takımına hayat veriyor" cümlelerini kullandı.

Hidayet formaları satılıyor

Orlando Magic taraftarı maç öncesinde ve karşılaşma boyunca Hidayet’e büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Birçok taraftar maça Hidayet’in 15 numaralı formasını giyerek gelirken, milli oyuncumuz için hazırlanan üzerinde Türkoğlu’nun resminin bulunduğu ABD doları gibi birbirinden ilginç pankartlar da dikkati çekti. Hidayet’in dev posterleri Amway Arena’nın girişine asılırken, NBA’deki temsilcimizin eşi Banu Türkoğlu tribünlerden izleyerek Hidayet’e destek oldu.

sss

Hido doları piyasada

Bir Magic taraftarının elinde tuttuğu, "Hido'ya güveniyoruz" yazılı ABD doları şeklindeki pankart, ilgi çekti. Hido forması giyen baba-oğul da milli yıldızımıza hayran olduklarını söyledi.