BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye 1,93lük golcü

Haber, italyan medyasından geldi. Daum istiyormu, 1.93'lük İtalyan golcü için Fenerbahçe devreye girmiş. O isim bakın kim?

Abone ol

Yılda 3 şampiyonluk parolasının anahtar isimlerinin kim olacağı F.Bahçe’de merak uyandırırken, İtalyan medyasının sarı-lacivertli takıma yakıştırdığı son yıldız Bayern Münih’li Luca Toni.

DAUM İSTİYOR

Bayern’den ayrılacağını açıklayan 1.93 boyundaki dev golcü için F.Bahçe’nin devreye girdiğini iddia eden ’calciomercato.com’ Daum’un da bu transfer için çok istekli olduğunu yazdı. İki yıldır Bundesliga’da 57 karşılaşmaya çıkan 32 yaşındaki Toni, Bayern Münih formasıyla 38 gol kaydetti.

LUGANO İÇİN HER YIL 1 MİLYON ŞARTI

İtalya'dan gelen haberlerin hepsi de iyi değil... Juventus’un istediği Diego Lugano için anlaşma zemini arayan sarı-lacivertli yönetim, Uruguaylı savunma oyuncusunun menajeri Juan Figer’in sözleşmeye her yıl için 1 milyon Euro imza bedeli şartı koymasıyla sıkıntıya girdi. Figer’in yardımcısı Cristian, bu görüşmeleri sürdürürken, F.Bahçe Daum’un eski öğrencisi Köln’ün Brezilyalı stoperi Geromel’e yöneldi. Seedorf’tan ise vazgeçiliyor...