BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,92
ALTIN 2.443,45
HABER /  POLİTİKA

Bakanı yakan Rus güzel

Rus basınının Korikova'nın eski sevgilileri arasında gösterdiği Kürşat Tüzmen'in 4 yıl öncesine ait fotoğrafı çıktı.

Abone ol

Rus güzel Bakan Kürşat Tüzmen'in aklını başından almış. Bu tespitler 2004 yılında Rus dergisine ait. Milliyet'teki habere göre 2004 yılındaki Moskova gezisinde bakan ile oyuncunun aynı masada çekilmiş fotoğrafları çıktı.

Tüzmen, bu fotoğrafa için
dolaylı yoldan verdiği mesajda, 
"basından özel hayata saygı"
istedi.

Önceki gün yayımlanan Rus Trud gazetesi eski sevgililer arasında Tüzmen’den söz etti ve “Korikova’nın hiçbir ilişkisi nikâh dairesinde bitmemişti. Şimdi ilk evliliğine hazırlanıyor” ifadesini kullandı.

‘Aklını başından aldı’

Jizn dergisi 18 Aralık 2004 tarihli sayısında “Kornikova Türk Bakan’a göğüslerini gösterdi” başlıklı manşet haberinde şunları yazmıştı:

“Televizyondaki ‘Yoksul Nastya’ dizisinin yıldızı Elena Korikova Türk Bakan Kürşat Tüzmen’in aklını başından aldı. Edindiğimiz b

Rus güzel Elena Korikova'nın
fotoğrafları için TIKLAYIN!
ilgiye göre Tüzmen Korikova’yı Moskova’ya daha önce gelişinde reklam fotoğraflarında görmüş ve güzelliğinden kelimenin gerçek anlamıyla çarpılmış.

Bu nedenle de Türkiye’nin tanıtımı için düzenlenen kokteyle Korikova’nın onur konuğu olarak gelmesini istemiş.

Aslında Korikova’nın davete uymaya niyeti yoktu ama çok ısrar eden organizatörler Türk Bakan’ın kendisini beklediğini ve gelmezse kırılacağını söyledi.”

Sim dergisi de geçen yıl yayımladığı “Korikova ve 6 erkeği” başlıklı haberde oyuncunun “dostu”olarak söz ettiği Tüzmen’in “Dünyada en çok istediğim şey onunla tanışmaktı, o kadar güzel ki...” dediğini aktarmıştı.