BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,52
HABER /  GÜNCEL

Mesut Yılmaz gözyaşları içinde anlattı! Oğlum 7 yıldır...

Gazeteci Taha Akyol, oğlunu kaybeden Mesut Yılmaz'ın kendisine oğlunun son durumunu anlatırken gözyaşlarını tutamadığını söyledi.

Abone ol

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, babasının tabancasıyla Beykoz'daki evlerinde intihar etti. 38 yaşında yaşamına son veren Mehmet Mesut Yılmaz için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve birçok siyasi ismin katıldığı cenaze töreninde, Mesut Yılmaz ile kısa bir konuşma yapan gazeteci Taha Akyol, aralarında geçen konuşmayı anlattı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI: Mesut Yılmaz'ın kendisine oğlunun tedaviyi kabul etmediğini söylediğini belirten Taha Akyol, bu sırada Mesut Yılmaz'ın gözyaşlarını tutamadığını da sözlerine ekledi.

HAYATTA HİÇBİR ŞEYDEN MUTLU OLMUYORDU: Taha Akyol, Yılmaz'ın oğlu ile ilgili anlattıklarını şu sözlerle aktardı: "Mesut Bey ile konuştuk... ' 7 yıldır tedavi ediliyordu, fakat bir türlü çare bulamadık' dedi. 'Göstermediğimiz doktor kalmadı' dedi. Son olarak da 'tedaviyi reddediyordu' dedi. 'Hayatta hiçbir şeyden mutlu olmuyordu. Allah rahmet eylesin' dedi, bu sırada gözleri doldu.. Gözleri yaşarınca sohbeti kapattık."

BABASI ÖYLE DEYİNCE HASTA OLDUĞUNU ÖĞRENDİM: Yavuz’u ben çok yakında değil ama çocukluğundan tanırdım. Bundan 5-6 sene önce gördüğümde de gayet sıhhati yerinde, iş enerjisi yerinde bir çocuktu. Sonradan sohbet ettiğimizde babasının “ciddi problemleri var bakalım ne yapacağız” demesiyle hasta olduğunu öğrendim.
Sonradan öğrendik ki felce kadar gidecek bir şeymiş.

TAHAMMÜL EDEMEDİ: 38 yaşında bir delikanlı son derece iyi eğitimli, iş imkanı var, üniversite yönetim imkanı var, başarıları var. Ama düşünün ki felce doğru gidiyor. Tahammül edemedi demek ki. Allah rahmet eylesin Mesut Bey’e, Berna Hanım’a aileye, sabırlar diliyorum.

Yavuz Yılmaz'ın cenazesindeki sürpriz isimler! Tansu Çiller ve...

Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz perişan