BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  GÜNCEL

33 yıldır evlat acısı çekiyordu Olay Yeri'nde ilk kez gördü

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında 33 yıldır evlat acısı çeken Nermin Hanım, oğlu Turan'a kavuştu. Duygu dolu anların yaşandığı kavuşma anında gözyaşları sel oldu.

Abone ol

TOKAT'ta bundan tam 33 yıl önce bebeği 3 günlükken başkasına verilen Nermin Hanım her yerde çocuğunu arıyordu. 33 yıl boyunca oğlunu arayan Nermin Hanım oğluna kavuştu. Duygu dolu anların yaşandığı Olay Yeri programında Nermin Hanım'ın oğlu Turan bakın ne yaptı.

Doğum sonrası kara sarılığa yakalanan anne, bebeğini hiç emziremeden bir başkasına verilmesine şahit oldu. Nermin Hanım'ın iddiasına göre doğum sonrası annesi ile hastaneye gitti. Hastane dönüşünü annesi yeni doğan bebeğini otobüste bir kadına verdi. Nermin Hanım'ın evlatlık verilen oğlu ile ilgili gelen tüm ihbarları titizlikle değerlendiren ekip, Nermin Hanım'ın oğlunu evlatlık alan anneye ulaştı.

33 YILLIK HASRET SONA ERDİ Oğlu Turan'ı gören ve gözyaşlarına hakim olamayan Nermin Hanım'ın yaşadıkları aklına bir kez daha gelince sinir krizi geçirdi. Turan, annesi Nermin Hanım'ı kabul etmedi. Beraber yaşamayı reddeden Turan annesi Nermin Hanım'ı ikinci kez yıktı.