BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  GÜNCEL

Ünlü yönetmen Yıldız'dan gençlere mesaj

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileriyle buluşarak ‘Gelecek Henüz Avuçlarınızda’ konulu sohbet gerçekleştiren ünlü Yapımcı Yönetmen Hasan Yıldız, gençlerle birlikte tüm dünyaya “Biz birlikte güçlü Türkiye’yiz” mesajı verdi.

Abone ol

Yeni neslin genç ve başarılı Yapımcı- Yönetmeni Hasan Yıldız, “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” isimli kariyer sohbetlerini Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Yıllardır ülkemizin tüm üniversitelerinde gerçekleştirdiği organizasyonlarında, gençlere rol model olarak kariyer hedefleri, medya etiği ve yaşama dair sımsıcak dokunuşlarla seslenen Yıldız, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde Kariyer ve Akademi Topluluğu’nun konuğu oldu.

YILDIZ; “AYNI KÖKLÜ ÇINARIN DALLARIYIZ”
Oldukça yoğun bir öğrenci topluluğuna hitap eden Hasan Yıldız, konuşmasının büyük bir bölümünü ‘Bir olma, birlik olma’ vurgusuna ayırdı. Uzun bir süredir ülkemize karşı büyük bir oyun oynandığının ve bunun en çok birliğimizin hedef aldığına dikkati çeken Yıldız, bu konuda gençlerimize daha hassas, uyanık ve duyarlı olmalarını tavsiye etti. Konferanslarına, her memleket köşesinden gelen, farklı ideaları ve fikirleri olan ama tek kaygıları ülkemizin geleceği olan gençlerden oluştuğuna dikkat çeken Hasan Yıldız, gençlerin ülkemizin geleceği için vermiş olduğu mücadelenin sevindirici olduğunu ifade etti.

Konferansın devamında gençler hep birlikte, 81 ilin adını taşıyan pankartlarla ‘Bir Olma Birlik Olma’ mesajını verdiler.

KADINA ŞİDDETE HAZIR DEDİLER
Gençler, konferansın sonunda ise Hasan Yıldız ile birlikte “Kadına Şiddete Hayır” yazılı bir pankart açarak, son günlerde giderek bir toplumsal yara haline gelen kadına yönelik şiddete karşı tepkilerini ortaya koydu.

HASAN YILDIZ KİTABINI İMZALADI
Konferansın bitimi ile birlikte gençler, Hasan Yıldız tarafından kaleme alınan ve kısa sürede üçüncü baskıya ulaşan “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” adlı kitabını imzalattılar Yıldız, kitabını tüm gençlere ücretsiz olarak ulaştırıyor…