BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.300,89
HABER /  MAGAZİN

Meghan Markle kimdir İngiltere'nin yeni gelini düğün tarihi bomba

Meghan Markle kimdir aslen nereli kaç yaşında? İngiltere'nin yeni gelini olan ve Prens Harry ile dünyaevine girecek olan Meghan Markle merak ediliyor. 2018'de evlenecekleri kesinleşen ve düğün tarihi alan Meghan Markle'ye gelin yakından bakalım.

Abone ol

İNGİLTERE'nin yeni gelini olan ve sıkça merak edilen isimlerin başında gelen Meghan Markle düğün tarihini belirledi. Kraliçenin pek sıcak bakmadığı gelin olan Meghan Markle'nin belirlediği düğün tarihinin detayını öğrenince şoke olacaksınız.

Prens Harry ve oyuncu Meghan Markle, nişanı resmen böyle duyurdular. Çift, Kensington Sarayı'ndaki Sunken Bahçeleri'nde basının karşısına çıktı. Çift, fotoğrafçılara bir süre poz verdi. Prens Harry ve Markle'ın mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. "Meghan'ı gördüğüm ilk andan itibaren onun aradığım kişi olduğunu biliyordum" diyen Prens Harry'nin nişanını duyurmak için bu bahçeyi seçmesinin duygusal bir nedeni var. Prens'in annesi Prenses Diana sağlığında bu bahçeyi çok sever ve burada vakit geçirirdi. Herkesin merak ettiği düğün tarihi de açıklandı.

MEGHAN MARKLE DÜĞÜN TARİHİNE BAKIN Meghan Markle ve Prens Harry 19 Mayıs 2018'de dünyaevine girecek. Yalnız bu tarihte İngiltere'de önemli bir organizasyon oluyor. Çünkü 19 Mayıs'ta İngiltere'de Prens William'ın katılacağı bir futbol organizasyonu olacak. Bakalım ilerleyen tarihlede bu organizasyonla ilgili herhangi bir değişiklik yapılacak mı merak konusu. 

MEGHAN MARKLE KİMDİR?  Pek çok kişinin onu Suits dizisinden tanıdığı güzel yıldız hem fiziğiyle hem de oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 35 yaşındaki güzel yıldız Afro Amerikalı bir anne ve Amerikalı bir babanın kızı. Kaliforniya’da doğup büyüyen Markle, şu an Toronto’da yaşıyor. Babası 72 yaşındaki Thomas W. bir görüntü yönetmeni. İşinde o kadar iyi ki Üstün Başarı Ödülü ve Emmy Ödülü var. 60 yaşındaki annesi ise terapist ve sosyal hizmet uzmanı.

İKİNCİ EVLİLİĞİ OLACAK Meghan Markle 2004’te yapımcı Trevor Engelson ile birlikte olmaya başladı. 2011’de evlenen çift iki yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Üstelik boşanma sebebi olarak da Markle’ın eşini aldattığı yönünde dedikodular var. Kraliyet ailesi geleneğine göre Kraliçe Elizabeth bu aşka çok sıcak bakmıyor. 

PRENS HARRY İLE YARDIM SIRASINDA TANIŞTI Ünlü oyuncu, hayır işleriyle de adını duyuruyor. Afganistan’da bulunan ABD kuvvetlerini ve ailelerini ziyarete gidiyor, menstrüel sağlığın duyurulması için Delhi ve Mumbai’de kadınlarla buluşuyor, yardım dernekleri için iş birliği yapıyor… Onun bu kadar hayırsever biri olması bir bakıma Prens Harry ile yollarının kesişmesini de sağladı. Söylentiye göre Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanışmış.

YÜZÜĞÜ OLAY OLDU Kraliyet yetkilileri, Prens Harry'nin Meghan Markle’ın nişan yüzüğünü kendisinin tasarladığını belirtti. Nişan yüzüğünün, Harry 12 yaşında iken 1997'de hayatını kaybeden annesi Prenses Diana’nın son koleksiyonundan iki pırlanta içerdiği aktarıldı.