BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Meryem 10.bölüm yeni fragmanı babasını öyle görünce çığlık atıyor

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Meryem 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizilerinden olan Meryem bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Peki Meryem 10.yeni bölüm neler yaşanacak?

Abone ol

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem'de bu akşam yine nefesler tutulacak. Oktay, Meryem'in babası Arif'i öldürmek için harekete geçecek. Peki bu olayda başarılı olabilecek mi? Meryem 10.bölümüyle ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Bu akşam ekrana gelecek olan Meryem dizisi 10. yeni bölümde, Meryem gerçekleri yazdığı mektubu Sevinç'in mezarına bırakır. Öte yandan Oktay, Meryem'in babası Arif'i öldürmek için harekete geçer. Havuz'un içinde babasının cansız bedenini gören Meryem büyük bir yıkım yaşar. Her olayın ardından kendini sorumlu tutan Meryem intihar mı edecek?

MERYEM'E SÜRPRİZ BİR İSİM DAHİL OLDU

Meryem dizisi yeni bölümüne sürpriz bir isim dahil oldu. Dizide Avukat Beliz'in yurt dışından gelen kardeşi Berk'i canlandıracak olan Serhan Onat, yeni karakteri ve Meryem ile ilgili olarak çok heyecanlı olduğunu söyledi.