BIST 9.059
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  MEDYA

Meryem dizisi Berk Serhan Onat kimdir gecelere fena yakalandı

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi olan Meryem bu akşam 10.bölümüyle ekrana gelecek. Meryem yeni bölümde neler yaşanacağı merak edilirken diziye bomba bir isim transfer oldu. Dizide Berk karakterini canlandıracak olan Serhan Onat kimdir?

Abone ol

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı diziye yeni bir oyuncu geldi. Bodrum Masalı'ndan tanıdığımız Serhan Onat artık Meryem dizisinde yer alacak.

Bodrum Masalı izleyicileri tarafından sevilmeyen karakter olan Serhan Onat, Meryem'de Berk karakterini canlandıracak. Avukat Beliz'i yurt dışına kaçıran isim olan Serhan Onat kimdir nereli kaç yaşında?

SERHAN ONAT KİMDİR?

1994 senesinde doğan Serhan Onat, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı oyunculuk bölümünde eğitim hayatına devam etmekte.

Tan Sağtürk tarafından 12 yaşında keşfedilen Serhan Onat, birçok projede yer aldı. Serhan Onat en son Bodrum Masalı dizisinde rol almıştı. Hem başarılı performansıyla hem de yakışıklılığıyla dikkat çeken Serhan Onat, yeni dizisi için heyecanlı olduğunu söyledi.