BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  MEDYA

Fatih dizisi ne zaman başlayacak oyuncu kadrosu netleşmeye başladı

Kenan İmirzalıoğlu'nun uzun süredir ara verdiği ekranlara yeniden dönmesini sağlayan Fatih dizisi ne zaman başlayacak? Fatih dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Fatih dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Fatih dizisiyle ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Kenan İmirzaloğlu ve Toprak Sağlam'ın paylaştığı Fatih dizisi Kanal D tanıtım fragmanı yayınlandığı andan itibaren merak edilmeye başladı. Peki Fatih dizisi ne zaman başlayacak oyuncu kadrosunda kimler var? Fatih dizisi konusu ve oyuncu kadrosuna gelin hep beraber bakalım.

Kanal D'nin çok güvendiği diziler arasında yer alan Fatih fragmanı henüz yayınlanmadı fakat dizinin başlama tarihi belli oldu. Yapımcı ve kanal arasında yapılan anlaşmaya göre dizi Aralık sonu gibi başlayacak.

FATİH DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe ve Sevinç Meşe’nin oynayacağı dizide Teodora rolünü kimin canlandıracağı belli oldu. Yakında başrol kadın yıldızların da adının netleşeceği Fatih’te, ‘Bizanslı Teodora‘ rolünün sahibi belli oldu. Rol, son olarak Bodrum Masalı’nda canlandırdığı ‘Gözde’ rolündeki performansıyla kendisine hayran bırakan ödüllü oyuncu Toprak Sağlam‘ın oldu.