BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11
HABER /  MEDYA

Çukur dizisi Selim Öner Erkan kimdir nereli?

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Çukur oyuncu kadrosu belli oldu. Çukur dizisinde Selim karakterine hayat verecek olan Öner Erkan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Öner Erkan özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Abone ol

Başrollerinde Dilan Deniz Çiçek ile Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Çukur dizisi şimdiden merak edilmeye başlandı. Çukur dizisinde Selim karakterine hayat verecek olan Öner Erkan'ı ilk kez bu kadar farklı izleyeceğiz. Selim karakteriyle dikkat çekecek olan Öner Erkan kimdir?

Öner Erkan, 4 Ocak 1980 yılında İzmir'de doğdu. 15-16 yaşlarında aldığı oyunculuk kursuyla tiyatroya ilk adımını attı. Erkan 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisans yatı. Oyuncunun ilk televizyon deneyimi TRT’de sunduğu bi çocuk programı ile gerçekleşti. 2002-2004 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda iki sezon dansçı olarak çalıştı. 2004 yılında ise Oyun Atölyesi’ne girdi. Bornova Bornova filmindeki rolüyle Altın Portakal’da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

En son olarak Yalan Dünya dizisinde yer alan Öner Erkan, şimdi de Çukur'da Selim karakterini canlandıracak.