BIST 9.884
DOLAR 32,46
EURO 34,71
ALTIN 2.435,22
HABER /  POLİTİKA

Hangi CHP’li Belediye Başkanı istifa edecek? CHP'yi karıştıracak yazı

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, bugünkü yazısında AK Partili belediye başkanlarının istifasıyla ilgili ilginç bir soru yöneltti: Hangi CHP’li Belediye Başkanı istifa edecek?

Abone ol

AK Partili bazı belediye başkanlarının istifası konuşulmaya devam ediyor. Erdoğan'ın düğmeye bastığı AK Parti'de İl başkanları ve belediye başkanları görevden alınıyor ya da istifa ediyor.

AK Parti'de bunlar yaşanırken CHP'de neler oluyor? CHP'li belediyelerde neler oluyor? Doğan Grubu medyasında manşetlerden inmeyen istifa haberlerine tepki Star gazetesi yazarı Ersoy Dede'den geldi.

"Hangi CHP’li Belediye Başkanı istifa edecek?" başlıklı yazısında Dede, hakkında ağır suçlamalar yöneltilen CHP'li belediye başkanlarını gündeme getirdi.

CHP MEDYASI İSTİFA ÇETELESİ TUTUYOR
(...)Bu sorunun ne kadar komik göründüğünün farkındayım.. Günlerdir CHP medyası AK Parti’nin hesap veren teşkilat yöneticilerinin yerel siyasetçilerinin istifasını konuşuyor.. Yıllardır ‘AK Parti’de istifa müessesesi işlemiyor’ diyen CHP medyası, şimdi de istifa çetelesi tutuyor.  ‘Bakalım sıra kimde?’ diye haberler, yazılar.. ‘İstifa toto’ oyunları..

ÇOK MU MEMNUNSUNUZ İZMİR'DEN?
Yahu hiçbir iş yapmadığı halde sadece ideolojik nedenlerle seçilen ve sorgusuz sualsiz görevde kalan CHP’li belediye başkanları hakkında tek satır eleştiriniz yok mu sizin?.. Çok mu memnunsunuz İzmir’den mesela?.. Allah aşkına bütün siyasi eleştirilerinizi bir kenara bırakın ve Şişli, Beşiktaş, Kadıköy Belediye başkanlarından razı mısınız, söyleyin n’olursunuz?.. Bakın Kadir Topbaş istifa etti işte..İstifa etti, yahut istifası istendi.. Neyse.. Gitti işte.. Bakın Düzce Belediye Başkanı’na. ‘Makam arabası’ skandalından, nepotizme, gübre faciasına kadar onlarca saçma sapan işin faturasını Erdoğan’a çıkarmaya çalışanlar.. Gitti adam gitti.. Ama.. Terör örgütünün mitingine lojistik sağlayan Kartal Belediye Başkanı da görevde, vatandaşın milyonlarca lirasını buharlaştıran Şişli Belediye Başkanı da… Karakol basan Beylikdüzü Belediye başkanını büyükşehir için aday yaptınız.. Hâlâ AK Parti ile uğraşıyorsunuz.. Allah insaf versin..

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı