BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL

Selvi: Gökçek için düğmeye bizzat Erdoğan bastı!

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Abdülkadir Selvi'den bomba iddia! Selvi, "Erdoğan Gökçek’le ilgili sürecin düğmesine bizzat bastı. Böylece kitlelere, 'Sizin isteğinizi yerine getiriyorum' mesajını verdi" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Melih Gökçek'in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili yaptığı "Şu anda böyle birşey yok ama olmayacağı anlamına gelmez" sözleriyle ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, "Erdoğan Gökçek’le ilgili sürecin düğmesine bizzat bastı. Böylece kitlelere, 'Sizin isteğinizi yerine getiriyorum' mesajını verdi" dedi.

ERDOĞAN O KONUYA ÖZELLİKLE GİRDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Melih Gökçek olayına hiç girmeyebileceğini ancak özellikle konuştuğunu belirten Abdülkadir Selvi, şöyle devam etti:

"Erdoğan o konuya hiç girmeyebilirdi. Ama özellikle konuştu. Gökçek’le ilgili sürecin düğmesine bizzat bastı. Böylece kitlelere, 'Sizin isteğinizi yerine getiriyorum' mesajını verdi." 

BEKLENENDEN ÇOK BELEDİYE BAŞKANIN İSTİFASI İSTENECEK

AK Parti'deki belediye başkanlarının istifasının istenmesiyle ilgili ortalıkta dolaşan isimleri hatırlatan Abdülkadir Selvi, istifası istenen isimlerin sayısının konuşulandan daha fazla olduğunu iddia etti:

"AK Parti’de değişim süreci başladı. Değişecek belediye başkanı sayısı ise beklenenden fazla olacak. Çünkü Erdoğan için 2019 seçimleri, var olmak ya da yok olmak gibi bir anlam taşıyor."