BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,85
ALTIN 2.430,55
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75.bölüm fragmanı Hızır Ekrem'in peşinde

ATV'nin salı günleri vazgeçilmez dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Hızır kızının intikamını almak için planlar yapmaya başladı. Peki EDHO yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75.bölüm haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da dün nefesler tutuldu. Kızının katilini öldüren Meryem, 74.bölümde daha sakindi. İntikam almak isteyen Hızır ise yeniden sahalara döndü. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni sezona iyi bir giriş yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı dizinin son bölümü biter bitmez yayınlandı. 75.bölümde Hızır, kızını öldürenin Ekrem olduğunu düşünüyor ve onun peşinde düşüyor. Servet'in nerede olduğunu henüz bilmeyen Hızır iyi bir silah yaptırmanın peşinde. Gelin hep birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75.bölüm fragmanını izleyelim

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır, kızının ölümüne sebebiyet veren düşmanından tüm zor koşullara rağmen intikamını almış, kalbini biraz olsun soğutmuştur. Bunun gerçekleşmesine olanak sağlayan Nevzat, öldürülenin bir gizli tanık olması nedeniyle, devletin gölgesinin artık Çakırbeyliler üzerinde olmayacağını açıkça belirtir. Böylece masaya kabul görülecekleri konusunda söz verilen yeni isimler, olduğundan daha tehlikeli bir konuma gelir. Bir an önce yok edilmeleri mevzusunda uzlaşılsa da Kimsesiz Yaşar masada yapacağı hamlesiyle dokunulmaz olmayı başaracaktır. Tam bitti denilen yerden yeniden başlayan felaketler zinciri kimsenin rahat bir nefes almasına izin vermez. Zeyno'nun intikamının alınmasında büyük katkısı olan Servet, kısa zamanda düşmanlar tarafından fark edilir. Mübeccel'i de yanına alarak bir an önce ülkeyi terk etmekten başka çaresi kalmaz. Yapacakları yolculuğun varacağı yeri ise kimse tahmin edemeyecektir.