BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,41
HABER /  MEDYA

Kadın 10.yeni bölüm fragmanı Bahar'ın hastalığı ne?

Kadın 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın yani 26 Aralık tarihinde ekrana gelecek olan Kadın 10.yeni bölümde neler olacak? Kadın dizisi 10.yeni bölüm Bahar'ın hastalığı ne?

Abone ol

Fox Tv'nin salı günleri ilgiyle takip edilen dram yüklü dizisi Kadın yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Bahar'ın çocuklarıyla mücadelesini anlatan dizinin 10.bölüm fragmanı merak uyandırdı. Gelin hep birlikte Kadın yeni bölüme bakalım.

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın 10.yeni bölüm fragmanı heyecan uyandırdı. Kadın 10. Bölüm fragmanı Bahar'ın çocuklarının annelerine olan sevgisini okulda anlatmaları ile başlıyor. Sonrasında da Bahar'ın doktora söylediklerine tanık oluyoruz. Bahari doktorun söylediklerine karşılık ölmemesi gerektiğini söylüyor. Herkes merakla Bahar'ın hastalığının ne olacağını merak ediyor. Aynı zamanda Şirinlerin evinde de sular durulmuyor. Şiri'in babası kızına ait günlüğü buluyor. Peki günlüğü bulunca neler olacak? Şirin'in Sarp'a olan aşkı ortaya çıkacak mı?

KADIN SON BÖLÜM NELER OLDU?

Nisan ve Doruk’a belli etmemeye çalışan Bahar, içinde bulunduğu durumdan ötürü oldukça huzursuz oldu. Arif’in Bahar ile ilişkisi olduğunu düşünen Şirin ise Arif’in peşine düştü ve bir şekilde Arif ile tanıştı. Test sonuçlarından şüphelenen Jale’nin tekrar hastaneye çağırması üzerine hastaneye giden Bahar’ı bir sürpriz daha bekliyordu. Bahar, Sarp’ın telefonunda gördüklerinden çok etkilendi.