BIST 9.890
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.450,03
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 38. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

İstanbullu Gelin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 23 Şubat tarihinde ekrana gelecek İstanbullu Gelin 38. bölümde neler olacak? Star Tv'de ekrana gelen ve yayaınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören İstanbullu Gelin'nin 38. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran İstanbullu Gelin, son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Son bölümün ardından herkes 38. bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki İstanbullu Gelin'in 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Süreyya ve Begüm arasındaki tartışma beklenmedik bir noktaya evrilir. Esma’nın bohça alışverişi Siren’i hayretler içinde bırakır. Akif ve Senem ilişkilerinin önündeki en acımasız engelle karşı karşıya gelirler. İpek kafasındaki tehlikeli planla Esra’nın karşısına çıkmaya hazırlanır. Osman’ın nişanı sırasında yaşanan bir olay Esma’yı utançtan yerin dibine geçirir. Sabaha karşı gelen korkunç bir haber konakta yeni bir dönemin başlamasına sebep olacaktır.

İSTANBULLU GELİN 38. BÖLÜM FRAGMANI: İstanbullu Gelin 38. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İstanbullu Gelin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden izleyebilirsiniz.