BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.441,07
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 32.yeni bölüm fragmanı Süreyya ne yapacak?

İstanbullu Gelin 32.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 5 Ocak 2018'de İstanbullu Gelin 32.yeni bölüm ekrana gelecek mi sorusu kafaları karıştırdı. İstanbullu Gelin 32.yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve cuma günü ekrana gelen İstanbullu Gelin yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Peki İstanbullu Gelin 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yayınlanan son bölümde Süreyya ve Faruk'un aşkı damga vurdu. Esma Sultan – Osman diyalogunun da damga vurduğu İstanbullu Gelin'de Esma Sultan, Garip’in sözleriyle sarsıldı. Eline geçen kozu akıllıca kullanmaya karar veren Adem’in tehdidi Garip’i kendisi için çok zor bir karar almaya itti. Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkardı. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşıldı. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bıraktı. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kaldı. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrendi. Peki İstanbullu Gelin 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İSTANBULLU GELİN 32.YENİ BÖLÜM FRAGMANI İstanbullu Gelin 32.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İstanbullu Gelin 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden izleyebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 5 OCAK TARİHİNDE VAR MI?

İstanbullu Gelin'in yeni bölümü 5 Ocak tarihine denk geliyor. Kanallar genellikle yılbaşı haftası dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayı tercih etmiyor.