BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

'Hıyarlı Baba' Çeşmelileri güldürecek

Beşiktaş Kültür Merkezi, bu yaz Çeşme’li sanatseverleri Çeşme Açıkhava Tiyatrosu etkinliklerinde ağırlayacak.

Abone ol

Her yaz yaptığı birbirinden kaliteli etkinlikleri ile seyirciyi sanatçıyla buluşturan Beşiktaş Kültür Merkezi, bu yaz Çeşme’li sanatseverleri Çeşme Açıkhava Tiyatrosu etkinliklerinde ağırlayacak.

İLK ETKİNLİK SERDAR ORTAÇ

Kara Kedi adını verdiği albüm ile bu yazın en hit şarkılarına imza atan Serdar Ortaç, Bonus Card’ın onuncu yılı kapsamında düzenlenen konserlerin Çeşme etabında sahneye çıkacak. 17 Temmuz akşamı sahne alacak olan sanatçı; 1994 Yılından bugüne söylediği şarkılarından oluşan repertuarı, dans gösterileri, proteknik ve görsel showları ile renklenecek konserde izleyicileri kıpır kıpır şarkılar eşliğinde eğlenceye doyuracak

FUNDA ARAR ÇEŞME GECELERİNE RENK KATACAK

Türk Sanat Müziği’nin güçlü yorumcularından Funda Arar, 22 Temmuzda Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nun ikinci konuğu olacak. Eski ve yeni şarkılardan oluşan repertuarı ile izleyenlerinin kulaklarının pasını silecek, unutulmaz bir gece yaşatacak.

BKM MUTFAK OYUNCULARINDAN KAHKAHA TUFANI

Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi 28 Temmuz akşamı Çeşme’yi kahkahaya boğacak. TV ekranında oynadıkları skeçler ile, 7’den 70’ e herkesin gönlünde taht kuran BKM Mutfak ekibinin genç oyuncuları sahnede birbirinden eğlenceli tiplemeleri ve skeçleri ile hayranlarının karşısında olacaklar.

Etkinliklerin tümü Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda saat, 21.15’te gerçekleşecek. Bilet satış noktaları ise; Çeşme Kilise Önü Gişe, Ilıca Altınkapı Restaurant ve www.biletix.com’dan temin edilebilir.