BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Genç kadın kayıplara karıştı

Üç yıl önce sevmediği bir adamla evlendirilen kadın 20 gündür kayıp. Kadının eski sevgilisiyle kaçtığı sanılıyor.

Abone ol

Sakarya'nın Kocaali İlçesinde oturan ve iki ay önce sevdiği gence kaçtığı iddia edilen genç kadın, kayıplara karıştı. Bundan üç yıl önce sevmediği bir adamla evlendirilen kadının eski sevgilisine kaçtığı tahmin ediliyor.  

Kocaali İlçesi Şerbet Pınarı köyünde oturan Neşe Y. isimli genç kadın, sevdiği genç C.Ç. ile evlenmesine ailesi karşı çıkınca, Karasu İlçesinde Hasan Karakaş ile evlendirilerek "Karakaş" soyadını aldı. Karakaş ile üç yıl evli kalan genç kadın iki çocuk dünyaya getirdi. Bu arada evli olduğu halde eski sevgilisi C.Ç. ile görüşmeye devam ettiği iddia edildi. İki ay önce C.Ç. ile Samsun'a kaçan Neşe K., yaşadığı bir tartışma sonrasında polise giderek ailesine gitmek istediğini söyledikten sonra polis
tarafından Giresun'da bulunan ailesinin yanına gönderildi. Ailesi ile birlikte 20 gün kalan genç kadın İstanbul'a oradan da Sakarya'ya döndü.
Kocaali İlçesinde babası Ahmet Y.'nin yanına gelen Neşe K., burada 20 gün kaldıktan sonra bir arkadaşının gönderdiği taksi ile Kocaali terminaline geldikten sonra ortadan kayboldu.

Baba Ahmet Y., kızının bulunması için jandarmaya başvurdu. Kızının bulunmasını isteyen Ahmet Y., şöyle konuştu: "Yaşanan olayların ardından kızım geri geldiğinde bir cahillik yaptın sen, her şekilde benim evladımsın diyerek sahip çıktım. Kendisine kontör aldım. Bir arkadaşının yardımı ile gönderilen taksi ile terminale gitmiş. İstanbul'a annesinin yanına gideceğini söylemiş. Bir daha haber alamadık. Kızımın hayatından endişe etmekteyim. Yerini bilen ya da görenlerin jandarma ya da polise bilgi vermelerini istiyorum."