BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.407,43
HABER /  GÜNCEL

Fenerium mağazaları para basıyor

Bugün oynanacak Trabzon maçı karşılaşması öncesi Fenerium mağazaları para basıyor.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de son haftaya lider giren Fenerbahçe'nin bugün Trabzonspor ile yapacağı maç öncesi sarı-lacivertli kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazaları adeta para basıyor.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u yenerek, 18. şampiyonluğuna ulaşacağına inanan sarı-lacivertli taraftarlar, maç öncesi Fenerium mağazalarına adeta akın ederek, takımlarının lisanslı ürünlerine büyük ilgi gösterdiler.

Özellikle çubuklu formalara ilgi gösteren taraftarlar, alışveriş yaparak, şampiyonluğu kutlamaya hazırlanıyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Maraton Tribünü'nün altındaki Fenerim mağazasında büyük yoğunluk yaşanırken, taraftarlar kasaların önünde kuyruklar oluşturdu.

Bu arada, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Semih Özsoy da buradaki mağazadan çocukları için alışveriş yaptı. Özsoy, Feneriumlara büyük ilgi olduğunu belirterek, ''Bağdat Caddesi'nden beri dolaşıyoruz. Bütün Feneriumlar dolu. Taraftarlarımızın çok büyük ilgisi var'' dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Maraton Tribünü altındaki Fenerim mağazasında AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Fenerium Genel Müdür Aydın Kirman, sarı-lacivertli taraftarların ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederek, ''Türkiye genelinde bugün 1 milyon TL gelir bekliyoruz. İnşallah bu rekor olacak'' diye konuştu.

Kirman, taraftarların yoğun ilgisini tahmin ettikleri için bugün bazı önlemler aldıklarını belirterek, ''Diğer zamanlara göre ürün tedarik konusunda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Eleman sayımızı yüzde 50 arttırdık. Güvenlik sayımız da artırıldı. Taraftarımıza daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Ancak yine de çok kalabalık, buna rağmen yetersiz kalıyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarının özellikle lisanslı ürün tercih ettiğini vurgulayan Kirman, şunları kaydetti:

''Büyük Fenerbahçe taraftarı bu konuda çok bilinçli. Fenerium'dan alacağı ürünle takımına destek olacağını biliyor. Şu anda Türkiye genelinde mağazalarımız ilgi görüyor ama en çok da stattaki mağazamız kalabalık. Biz hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah şampiyon olacağız. Şampiyon olduktan sonra bu satışlar, bir hafta daha sürer.''