BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adıyaman Futbol il Temsilcisini seçti

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında yapılan Futbol İl Temsilciliği seçimi tamamlandı.

Abone ol

Adıyaman Futbol İl Temsilciliği seçimi yapıldı. İl Temsilciliği yarışında 3 aday yer alırken, adaylardan biri oy kullanımı öncesinde adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında yapılan il temsilciğine eski başkan Ebubekir Vural, Ali Can Çelik ve Mehmet Teker adaylıklarını açıklarken, oylama öncesi Mehmet Teker adaylıktan çekildiğini duyurdu. Amatör spora güzel hizmetlerinin bulunduğunu söyleyen Teker, futbol aşkının kendisini aday olmaya zorladığını fakat birlik ve beraberliği sağlamak için adaylıktan çekildiğini belirtti.

2 yılda bir yapılmasına rağmen 3 yılı aşkın süredir Adıyaman'da yapılamayan il temsilciliği seçiminde 26 amatör spor kulüp başkanı oy kullandı. Divan başkanlığını ASKF Başkanı Cenap Taşkın'ın yaptığı seçimde Divan Başkan Yardımcılığını Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Faruk Dursun, Divan Üyeliğini ise Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Akif Beyaz yaptı. Oylama sonrası 15 oy alan Ali Can Çelik Futbol İl Temsilciliğine seçildi.

17 yıldır Amatör Sporuna hizmet verdiğini ve yöneticilik yaptığını dile getiren Çelik, amacının amatör sporunu organize bir şekilde kalkındırmak olduğunu söyledi.

3 yıldır İl Temsilciliğini yürüten ve 7oy olarak seçimi kaybeden eski İl Temsilcisi Ebubekir Vural, görev yaptığı süre içerisinde sıkıntılar içerisinde hizmet vermeye çalıştığını belirterek, Adıyaman'da amatör sporunu ileriye taşıdıklarını kaydetti.