BIST 10.511
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.477,08
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yatak odasından pantolonunu çaldılar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir eve giren hırsız ya da hırsızlar yatak odasından pantolonunu çalarak kaçtılar.

Abone ol

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Celalettin Bayraktar (55) ve eşi uyurken evlerine giren hırsız ya da hırsızlar, yatak odasından Bayraktar’ın pantolonunu çalarak kaçtılar.

Edinilen bilgiye göre, 150 Evler Ali Sansür Caddesi No: 14’de ikamet eden Ayvalık’ın tanınmış esnaflarından ‘Kaportacı Celal Usta’ lakabıyla bilinen, Celalettin Bayraktar’a ait tek katlı evin mutfak penceresinden gece saatlerinde içeriye giren kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar, çiftin uyumasını fırsat bilerek yatak odasında bulunan sehpa üzerindeki pantolonu alarak kaçtılar.

Bir adet cep telefonu, şahsa ait bin 500 TL civarında para, kredi kartları, ehliyet ve kimlik kartının olduğu cüzdanı adlıktan sonra, pantolonu evin karşısındaki Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın bahçe kapısı önüne atarak kayıplara karıştılar. Sabah uyandığında gece yatarken sehpa üzerinde bıraktığı pantolonunun çalındığını anlayan Bayraktar şok olduğunu belirterek, polisi aradı.

Olay yerine gelen polis ekibine şikâyette bulunan Celalettin Bayraktar, “Sabah uyandığımda pantolonumu yerinde göremeyince şok oldum. İçinde dün gece yapmış olduğum bir kaporta işi için müşteriden aldığım bin 500 TL’nin üzerinde nakit para vardı. Tatil günü olduğu için parayı bankaya yatıramadım. Cüzdanın içerisindeki paranın çalınmasından çok, kredi kartlarımla, ehliyetimin hırsız ya da hırsızlar tarafından alınmasına üzülüyorum” diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.