BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Fenerde en az 20 gol atar

Fenerbahçe almak istiyor ama taliplileri de çoğalıyor. Futbol otoriteleri Fenerbahçe'nin yeni transferine övgüler yağdırdı.

Abone ol

Fenerbahçe, İspanya Milli Takımı ve Mallorca'nın golcü futbolcusunu renklerine katmak üzere. Guiza ile her konuda anlaşan, Mallorca ile 15 milyon avro tutarındaki bonservis bedelini aşağı çekmek için görüşmeleri sürdüren yönetim, bu hafta sonuna kadar transferi bitirmek istiyor. Sarı-Lacivertliler Guiza'nın transferini 6 Temmuz'daki Avusturya kampına yetiştirmeyi hedefliyor. Otoriteler ise Guiza'nın Fener'de çok iş yapacağı ve atacağı gollerle kral olacağı görüşünde. .

MUHTEŞEM ÜÇLÜ...

Spor otoriteleri "Kezman, Semih ve Guiza üçlüsünden kim oynar bilemeyiz ama şu bir gerçek ki Aragones yönetimindeki bir takımda Guiza'nın şansı fazla. Ayrıca o süper bir golcü ve Fenerbahçe formasıyla önümüzdeki sezon en az 20 gol atar" yorumunda bulundular.

YAŞINA DEĞiL iŞiNE BAKIN

Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza önümüzdeki günlerde göreve başlayacak teknik direktör Luis Aragones için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aragones'in yaşlı olduğu yönündeki söylemleri gereksiz bulduğunu ifade eden Alex de Souza, "Kendisi sağlıklı ve çalışabiliyor. Önemli olan da budur. 2008 Avrupa Kupası'nı kaldırmış bir milli takımın teknik direktörü. Aragones buraya gelip kendi mantelitesini bize yansıttıktan sonra bir oyun şablonu çıkacaktır. Onun yaşına değil yaptığı işe bakın" diye konuştu.