BIST 9.943
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.441,51
HABER /  SPOR

Fenerbahçe Bursada timsah avında

Yarın Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, rakibini bu sezon bir kez daha yenmek istiyor.

Abone ol

Bu sezon rakibiyle oynadığı 4 maçı da kazanan sarı-lacivertliler, yarınki lig maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Bursaspor ile 2008-2009 sezonunda ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda 4 kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 3'ü Kadıköy'de biri Bursa'da yapılan 4 maçı da kazandı. 4 maçta rakip filelere 11 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 3 gol gördü.

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan karşılaşmayı 5-2 gibi farklı bir skorla kazanan Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası grup maçında da rakibini Kadıköy'de 2-0 yendi. Kupada çeyrek finalde de Bursaspor ile eşleşen sarı-lacivertliler, İstanbul'daki ilk maçı 1-0, Bursa'daki rövanş maçını da 3-1 kazanarak, yarı finale yükseldi.

ALEX İLE JOSİCO YOK

Kayserispor maçında rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle aldığı 2 maçlık ceza dün akşam yapılan Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu toplantısında 1 maça indirilen kaleci Volkan Demirel, Bursaspor maçında forma giyebilecek.

Geçen hafta Kocaelispor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Deivid ile cezalı olduğu için oynayamayan Emre de bu hafta takımdaki yerlerini alabilecek.

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Gökhan Gönül'ün durumunun ciddi olmadığı, Bursaspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Bursaspor maçında, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Alex ile sarı kart cezalısı olan Josico forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin olası 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Önder), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Gökhan Emreciksin, Deniz, Emre, Uğur, Deivid, Semih

Bursa Atatürk Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Halis Özkahya yönetecek.