BIST 10.166
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.399,68
HABER /  MAGAZİN

İnsan çişini talimatla yapar mı?

Okan Bayülgen bu soruyu sordu ama sormakta ve hayret etmekte o kadar haklıydı ki... Çünkü konuğu tuvalete kontrol sistemi takan bir beyefendiydi...

Abone ol

Okan Bayülgen NTV'deki 'Sade Vatandaş' isimli programına, önceki gün tuvalet kontrol sistemi üreten bir firmanın güvenlik sistemleri sorumlusu Cenk Yerlikaya konuk oldu. Programda işverenin fazla iş kaybı olmaması için taktırdığı bu cihaz konuşuldu.

BAYÜLGEN Tİ'YE ALDI

Programa telefonla bağlanan tekstil firması çalışanı Murat Yener'in "İşini doğru düzgün yapan bir insan için bunun sorun olacağını sanmıyorum. Zaten 'Biri Bizi Gözetliyor' evi gibi olduk. Bir sıkıntı yaşanmaz" demesi Okan Bayülgen'i şaşırttı. Yener'i gülümseyerek dinleyen Bayülgen, "Doğru, insan zaten medeni bir insansa çişini kakasını da talimatla yapar. Değil mi?" diyerek durumu ti'ye aldı. Cihazı ve işlevini felsefi bir düzeyde ele alan Bayülgen, "Bu sistem bizden tuvalette bilmem nemizi falan da düzenlemek istemiyor artık. Bizim itaat etmemizi istiyor. Bizi itaate mecbur bırakıyor" diye konuştu.

BİR ŞİŞE PARFÜMÜ KIRDIM

Birçok kez yurtdışına çıktığında havaalanlarındaki prosedürler karşısında tutuklanma aşamasına kadar geldiğini belirten ünlü şovmen, "Son olarak yanlışlıkla satın aldığım 125 mg'lık bir parfümü herkesin ortasında kırmak zorunda kaldım. Biraz daha abartsaydım havaalanında yine beni tutuklayacaklardı" şeklinde konuştu.