BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.414,15
HABER /  GÜNCEL

Gökçeke destek çıktı başı ağrıdı

DP'nin kadın adayı Nesrin Taşkın, "eski dostum" dediği Gökçek'e destek verince partisi ile başını derde soktu. Şimdi dava açıyor.

Abone ol

DP Keçiören Belediye Başkan adayı Nesrin Taşkın, adaylığının sürdüğünü belirterek, ''Teşkilat Başkanı Nevzat Ceylan, açıklamaları ile bana manevi zarar verdi, ben de avukatlarıma konuyla ilgili yetki verdim'' dedi.

Taşkın, Keçiören Gökçek Parkı'nda yer alan Ankara Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile uzun yıllara dayanan bir dostlukları bulunduğunu anlatan Taşkın, Keçiören'de halkla görüşme yaparken tesadüfen Gökçek ile karşılaştığını ve kendisine başarılar dilediğini anlattı.

Taşkın, medyada yer alan ''Sağda birlik gerekçesiyle AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Gökçek'i destekleyeceği'' yönündeki sözlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Böyle bir açıklaması olmadığı halde, ''Yılların dostluğunun getirdiği nezaket çerçevesinde başarılar dilediği Gökçek'' ile yaptığı sohbetin, farklı yerlere çekilmesinin kendisini üzdüğünü ifade eden Taşkın, bunun üzerine DP Teşkilat Başkanı Nevzat Ceylan'ın, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamanın da kendisine manevi zarar verdiğini söyledi.

Nesrin Taşkın, konuyu avukatları ile değerlendirdiğini ve gerekenin yapılması için yetki verdiğini sözlerine ekledi.