BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.437,45
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan trafikte kaldı korumalar yürüdü

İstanbullu'nun çektiği onarım çilesine Başbakan Erdoğan bugün bizzat yaşayarak tanık oldu. Erdoğan da çıldırtan trafikte kaldı. Korumalar yürüyerek önlem aldı.

Abone ol

İstanbulluların canını sıkan trafik yoğunluğunu bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da yaşadı. İki önemli noktadaki bakım çalışmalarının metropolün bir çok yerindeki trafiğe yansımasının dışında bugün işin içine bir de yağmur girince trafik yine sıkıştı.

PLANLANAN ERKEN ÇIKINCA..

Ancak Başbakan Erdoğan'ın bir çok İstanbullu gibi zaman zaman durma noktasına gelen trafikte seyretmesine evinden erken çıkması, daha doğrusu planlanandan erken çıkması neden oldu.

10 METRE SONRA YOĞUN TRAFİĞE GİRDİ

Erdoğan'ı taşıyan araç evden çıktıktan sonra sadece 10 metre ilerledi sonra konvoydaki diğer araçlarla birlikte yoğun trafiğin içine daldı. Çünkü erken çıkış nedeniyle bu kez polis, trafiğin akışını düzenlemeye fırsat bulamadı. Trafik ekipleri ve korumalar buna rağmen Kısıklı caddesindeki trafiği açmak yoğun çaba gösterdi ancak bu neredeyse imkansızdı. Bu sırada Başbakan'ın içinde bulunduğu makam aracı ve koruma araçları oluşan yoğun trafiğin içinde seyretmeye devam etti. Hatta Başbakan'ın aracı da diğerleri de zaman zaman durma noktasına geldi..

KORUMALAR GÜVENLİK ZAAFİYETİ OLUŞMAMASI İÇİN ÇABALADI

Yakın korumalar yoğun trafikte seyretmek zorunda kalınması nedeniyle güvenlik zaafiyetinin oluşmaması için büyük çaba harcadı. Araçlarından inen korumalar çok ağır ilerleyebilen makam aracının çevresinde yaya olarak güvenlik önlemi aldı.

screen-shot-2012-06-27-at-11.49.08-am.png

ÇOK SAKİNDİ, KAMERAYA EL SALLADI

Başbakan'ın yoğun trafiğe katlanmak zorunda kalmasına rağmen çok sakin olduğu hatta kendini görüntüleyen habercilere de el sallayarak selam verdiği görüldü. Başbakan Erdoğan'ın konvoyu bir süre sonra açılan normal akışına dönen trafikte hızlanarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na doğru hareket etti.

Başbakan'ı taşıyan uçak saat 09.50'de başkente uçtu.

1.20120627131857.jpg

VATANDAŞLAR ERDOĞAN GİBİ SAKİN DEĞİLDİ.

Başbakan Erdoğan'ın birkez çektiği çileyi hergün çeken İstanbullu onarım nedeniyle çıldıran trafiğin içinde sinir harbi yaşadı.

Araçlardan inen vatandaşlar gidecekleri yere yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Yağmur altında yaklaşık 1 saat yürüdüğünü belirten bir vatandaş duruma isyan etti. Bir vatandaş ise işe geç kaldığını belirterek “böyle trafik olmaz, müdürümden yine fırça yiyeceğim" dedi.