BIST 9.767
DOLAR 32,59
EURO 35,02
ALTIN 2.457,43
HABER /  POLİTİKA

DP'nin hedefi Gaziantep!

DP Gaziantep İl Başkanı Kemal Küçükcan, düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Demokrat Parti Gaziantep İl Başkanı Kemal Küçükcan, "Ülkemizin bulunduğu ortam malum. Bu gelinen ortamda siyasi parti olarak, sizlerle bir araya gelip, parti düşüncelerimizi, görüşlerimizi anlatarak, birlikte olma isteği duyduk" dedi.

Küçükcan, "Ülkemizde Anayasa değişikliği, şiddet olayları, Kuzey Kıbrıs olayları, meclisteki yaşanan açılımlar bütün bu konularda sorularla görüş ve düşünceleri almak istiyoruz" diye konuştu.

DP'nin kongre takviminin başladığını belirten Küçükcan, "Ekim ayında da büyük kongre yapılacak. Bu takvime göre belde, ilçe ve il kongrelerini yapacağız. Gaziantep'in yerli deyimleri var, "Kellede murat beyin yemektir" diye, siyasi partide görev alan her siyasi partinin, görev alan her insanın amaçları iktidara talip olup, en iyi yönetimi ben yapacağım demesidir. İktidarı veya kazanmayı düşünmeyen siyasi partini ben de varım anlayışından öteye gidemez. Bizim Gaziantep'te birinci parti olma hedefimiz var ve çalışmalarımızı da ona göre yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan DP İl Başkanı Küçükcan bir soru üzerine, Gaziantep'in eğitim sorununu bir an önce çözmesi gerektiğini kaydederek, "Öncelikle insanlara güvenilir bir yapıda olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bunu sağlayarak oy almayı planlıyoruz. İlimiz sürekli göç alan bir şehir. Öncelikle yeni okul yerleri bulunarak okul yapılması gerekir. Eğitim çalışması yaparken de diğer kurumlarla beraber hareket edilmelidir. Ayrıca göçle gelen insanların eğitilmesi de gerek" dedi.