BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  MEDYA

Dolunay Ferit'in eski aşkı Pelin Minel Üstünel kimdir yaşı sizi şoke edecek

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay yayınlanan son bölümüyle ekrana geldi. 26 Kasım 2017 Pazar günü ekrana gelecek Dolunay 21.yeni bölümde neler olacak. Ferit'in eski sevgilisi olan ve Pelin karakterine hayat veren Minel Üstünel kimdir aslen nereli kaç yaşında?

Abone ol

Yayın hayatına salı günü başlayan daha sonra pazar günleri ekrana gelmeye devam eden Dolunay yeni bölümde heyecanlı dakikalar yaşanacak. Diziye yeni dahil olan Ferit'in eski aşkı Pelin merak edilmeye başlandı. Gelin hep birlikte Minel Üstünel'in özel hayatı ve biyografisin yakından bakalım.

Dolunay dizisinde yeni oyuncular ekranlara gelmeye başladı. Ferit’in eski sevgilisi Pelin diziye dahil olan oyunculardan. Dolunay final yapıyor derken diziye yeni oyuncu dahil oldu. 

Dizide Ferit'in eski sevgilisi rolünde olan ve Pelin karakterine hayat veren Minel Üstünel İzmirli. 1996 doğumlu olan güzel oyuncu ilk ekran deneyimi 2012 yılında Ateşin Düştüğü Yer ismindeki sinema filmi ile oldu. Daha sonra yapımcılar tarafından aranan rol karakteri olan güzel oyuncu ikinci oyunculuğunu Kayıp Şehir filminde yer alarak yaptı. Kayıp Şehir filminde de kendisine güvenenlerin, güvenini boşa çıkarmadı ve film de başarılı bir grafik çizdi.