BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58
HABER /  GÜNCEL

Kusturmalı Boşnak Saksosu nedir ROK ne demek istedi?

Kusturmalı Boşnak Saksosu nedir Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de gerçekte ne dedi boşnak saksosu ne demek? Bu çirkin tabir oral sekste kullanılan bir kelime. ROK kusturmalı Boşnak Saksosu lafını iki kez net bir şekilde söylüyor.

Abone ol

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'deki programında 'kusturmalı boşnak saksosu' sözleriyle bir rezalete imza attı. Peki kusturmalı 'boşnak saksosu' nedir, bu laf ne manada kullanılıyor. Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de tam olarak ne dedi, gaf mı yaptı yoksa bilerek mi bu lafı söyledi?

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de 20 Kasım 2017 tarihinde yayınlanan derin futbol programında bir şakaya maruz kalıyor. ROK bu şakaya o kadar sinirleniyor ki öfkeli bir şekilde canlı yayında 'kusturmalı boşnak saksosu' lafını iki kez söylüyor. Rasim Ozan Kütahyalı sonrasında yaptığı açıklamada 'Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim' dese de kimseyi inandıramadı. Zira bilinçsizce değil bilinçli bir şekilde bu lafı söylediği ortada. Çünkü bir değil iki kez aynı sözü tekrarlıyor ve aynen şunları söylüyor: O ne öyle kusturmalı Boşnak saksosu gibi numaralar yaptırdın. Mahvettin beni ya...(Şaka oldu tamam diye Ertem Şener araya girince) O zaman gelsin sana yapsın kusturmalı Boşnak işini..."

KUSTURMALI BOŞNAK SAKSOSU NEDİR? : Bu söz oral seks için kullanılan çirkin bir tabir. Orhan Pamuk ile ilişkisi sayesinde tanınan Ressam Karolin Fişekçi 'kusturmalı boşnak saksosu' nedir, ilk kim söylemişti şöyle yazdı: 'Zamanında Twitter’da bir trol vardı ve bildiğim en büyük trol idi; attığı bir twit ana habere çıkmıştı, gerçekten inanmıştı haberciler. O zamanında bir pornoya yönelik 'kusturmalı Boşnak saksosu' diye bir tabir çıkarmıştı. Boşnakların büyük erkeklik organlarını vurguluyormuş bu tabirle.

Rasim Ozan Kütahyalı ne diyor böyle! Attığı twitlere bakın