BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Diyarbakır'da Nevruz hazırlığı başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Nevruz Parkı'nda yol bakım, onarım ve teknik ihtiyaçlar için çalışma başlattı.

Abone ol

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Nevruz Parkı ve çevresindeki yol bakım, onarım ve teknik ihtiyaçlar için çalışma başlattı.

Bağlar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, her yıl Nevruzun kutlandığı yer olan Nevruz Parkı'nda bu yıl çalışmalara daha erken başlandığı, 136 bin metre kare alana sahip olan ve çok sayıda insanın sığabileceği parkta yol yapım ve bakım çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi işbirliğiyle yol çalışmasının yoğun bir şekilde devam ettiği kaydedilen açıklamada, şunlara yer verildi: "Alanın teknik ihtiyaçlarının karşılanması için de Bağlar Belediyesi seferber olmuş durumda. Yoğun bir çalışma temposuyla ekiplerin stabilize, sıkıştırma, çevre düzenlemesi, seyyar lavaboların yerleştirilmesi, sahne platformu çalışmalarını hızlı şekilde bitirilmesi hedefleniyor. Bayrama katılacak olan halkın alan giriş yerleri olan Yeniköy Mezarlığı, İskanevleri, Toptancılar Sitesi ve Urfayolu hazırlanmış durumda."