BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim Show'u çıldırttı şok iddialar

Bu Tarz Benim hangi kanalda yayınlanacak? Acun Ilıcalı transfer etti Show TV yapımcıya ateş püskürdü meğer final gecesi neler olmuş.

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışması bundan sonra hangi kanalda yayınlanacak, TV8 transfer edince Show TV ateş püskürdü. Meğer Bu Tarz Benim final gecesinde jüri sözleşme feshedildi diye yayına katılma zahmetine bile girmemiş. Show TV yönetimi yapımcılara şok suçlamalar yöneltti.

BU TARZ BENİM KİM KAZANDI? (FİNAL GECESİ -TIKLAYIN)

Bu Tarz Benim yarışmasının cumartesi günü yayınlanan finali herkesi şaşırtmıştı. Jüri üyeleri yoktu, seyirci dahi alınmamıştı. Meğer yapımcı firma son dakikada sözleşmeyi feshetmiş. Jüri üyeleri İvana Sert, Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve Uğurkan Erez kendi yarışmalarının finaline dahi çıkma zahmetini bu yüzden göstermemiş.

TELEVİZYONCULUK REZALETİ

Show TV yönetimi Bu Tarz Benim çalımı sebebiyle yapımcılara verdi veriştirdi ve "Türk televizyonculuk tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir rezalete yol açarken, hem izleyicimizi, hem kanalımızı mağdur etmiştir." açıklaması yaptı.

FİNAL GECESİNDE JÜRİ NİYE YOKTU?

bu-tarz-benim-final-ezgi-baylar.20141220223759.jpg
Show TV, canlı yayınlanması gerekirken seyircisiz ve jürisiz yayınlanan final bölümü ile ilgili açıklamasında "bu rezaletin sorumlusu olan yapımcı firma ve yetkilileri hakkında, hukuki süreç başlatmıştır. Yaşanan mağduriyeti dile getirmek ve olayların iç yüzünü aktarmak, kanal olarak, izleyicilerimize karşı sorumluluğumuzdur." denildi.

ACUN TRANSFER EDİNCE...

Show TV'nin eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile Show TV'nin eski program müdürü Caner Erdem'in de ortağı olduğu Production House'un hazırladığı yarışma programı Bu Tarz Benim tv8'e transfer olmuştu.

Show TV yönetimi bunun üzerine sürpriz bir karar alarak 'Bu Tarz Benim'i aynı isim ve formatla yayınlanmaya devam edeceğini açıklamıştı.

SHOW TV ŞOKTA! YENİ BÖLÜMLER YAYINLANIRKEN...

ezgi-baylar-bu-tarz-benim-final-gecesi.jpg

Kanal bugün yaptığı açıklamada ise "Yapımcılar Haluk Şirin ve Caner Erdem'e ekranını açıp, Bu Tarz Benim adlı projeyi hayata geçiren Show TV ve değerli izleyicileri, mağdur edilmiştir." dedi ve şöyle devam etti:

Programın yeni sezon hazırlık bölümlerinin yayını bile devam ederken, yapımcı, sözleşmeyi, finale günler kala, hukuka aykırı bir şekilde feshetmiştir.

YAPIMCIDAN FİNAL GECESİ KAZIĞI

Show TV, maruz kaldığı bu hukuksuzluk karşısında dahi, izleyicisini mağdur etmeme adına, programın finalini canlı olarak yayınlama imkanını yapımcıya tanımıştır.

Buna rağmen yapımcı, kanalı sabote etmeye yönelik davranışı ile izleyiciyi hiç çekinmeden mağdur etme yoluna gitmiştir. Haftalarca programı heyecanla, sadakatle takip eden ve finali izleme hakkı olan izleyici, yapımcı firma tarafından, bu haktan mahrum bırakılmıştır.

Finalin canlı olarak ekrana gelmesi konusunda uzlaşıldığından, Show TV, tüm hafta boyunca hem ekranından, hem de sosyal medya dahil tüm iletişim kanallarından, izleyicisine bu bilgiyi duyurmuştur. Ancak son anda, programın yönetmeni aranarak, planlanan yayın akışı değiştirilmiştir. Böylelikle, ortaya, hem Show TV'yi, hem de izleyiciyi mağdur eden bir yayıncılık rezaleti çıkmıştır.

JÜRİ SORUMSUZCA GELMEDİ

bu-tarz-benim-final-aysenur-balci-.jpg
Ayrıca, programın jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez de, kendilerini severek takip eden izleyicilerine karşı hiçbir sorumluluk hissetmeyerek, finalin canlı yayınlanan bölümüne katılmamış, yapımcının bu kabul edilemez tavrına destek vermiştir.

Show TV hukuksal olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olacaktır. Ancak; yapımcının hukuki, ahlaki ve etik olmayan bu davranışı nedeniyle, izleyicinin yaşadığı mağduriyet, ne yazık ki asla giderilemeyecektir.

Show TV olarak inanıyoruz ki, televizyonculuk her şeyden önce izleyiciye karşı sorumlu olmaktır. Yaşanan bu mağduriyet, sadece Show TV'ye değil, sektöre vurulmuş bir darbedir. Ve unutulmamalıdır ki bu yaşananlar, bu sorumsuzluktaki yapımcılarla iş yapan her kanalın ve izleyicisinin başına gelebilir.

BU TARZ BENİM BİRİNCİSİ FİNAL GECESİ VİDEOSU