BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,84
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 3.bölüm bu sahne geceye damga vurdu Zeliha halaya bakın!

Bizim Hikaye yayınlanan 3.bölümüyle kırdı geçirdi. Shameless Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye son bölümde Zeliha halayı izleyenler adeta krize girdi. Fiki Zeliha hala yerine arkadaşını getirince izleyenler krize girdi. Peki Bizim Hikaye 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye dün yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Bizim Hikaye 3.bölümde Fikri'nin, halasının kartını almak için yaptığı oyunlar izleyenleri gülme krizine soktu. Peki Bizim Hikaye 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi olan Bizim Hikaye dün 3.bölümüyle ekrandaydı. Filiz ve Barış'ın sevgili olup olmadığını merak edilirken son sahne aşk durumuna dair ipucu verdi. Fakat yayınlanan bölümde Fikri'in Zeliha hala olarak arkadaşını getirmesi diziye damga vurdu.

PEKİ BİZİM HİKAYE 4.BÖLÜM YAYINLANDI MI?

Dizi dün 3.bölümüyle ekranlara geldi. Merak edilen ise Bizim Hikaye'nin 4.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı oldu. Bizim Hikaye son bölümün ardından 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

İŞTE 4.YENİ BÖLÜM FRAGMANI