BIST 9.898
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.461,08
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başbakan Davutoğlu'na engellilerden sürpriz

Bağcılar Belediyesi'nin Engelli Sarayı'nı ziyaret eden Başbakan Davutoğlu'na engelliler sürpriz yaptı.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Engelliler Sarayı’nı ziyaret etti. Engelli kursiyerler Başbakan’ı 20 yıl öncesine götüren bir sürpriz yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, 40’a yakın atölyede meslek öğrenen engelli ve engelli yakını kursiyerlerle sohbet etti. Ayağıyla yağlı boya çalışması yapan Muhammed Uğur Bitkay’ı tebrik etti. 11 yaşındaki Muhammet’in yanına oturan Davutoğlu, “Benim resmimi kafanda nasıl canlandırırsın?” diye sordu.

Kursiyerlerle yakından ilgilenen Başbakan Davutoğlu, çok duygulandığını belirterek, “Siz bu yeteneğinizle engelleri aşıyorsunuz. Toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunuzu ispat ediyorsunuz. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum.” dedi.

hoca davutoğlu

20 YIL ÖNCE ÜNİVERSİTE HOCASI OLDUĞU YILLARDA ÇEKİLEN FOTOĞRAFI HEDİYE ETTİLER

Resim Atölyesinde kursiyerlerden Mehmet Yavrukaya ve Başak Çelik, Başbakan Davutoğlu’na yaklaşık 20 yıl önce üniversite hocası olduğu yıllarda çekilen fotoğrafını hediye ederek sürpriz yaptı.

davutoğlu nostalji

Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olduğu dönemde çekilen fotoğrafını görünce duygulanan Davutoğlu, ofisindeki çalışma ortamını eşi Sare Davutoğlu’na gösterdi.

Engelli kursiyerler ile fotoğrafları çeken gazeteci Ferat Gülver’e teşekkür eden Başbakan Davutoğlu, Gülver için röportaja ait tarihi fotoğrafı da imzaladı.

davutoğlu gençlik