BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Anne olmak böyle bir şey! Kendi canını unuttu

Bursa’nın Gemlik ilçesi Engürücük mevkiinde kaza yapan bir kadın aracına sıkıştı. Kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken duygulu anlar yaşandı.

Abone ol

Tatil için Zonguldak’tan yola çıkan aile Bursa’da kaza yaptı. Ana yol kenarında bulunan bahçeye uçan araçta sıkışan anne yoğun çabalar sonucu kurtarılırken, sürekli evladını sayıkladı.

Zonguldak’tan tatil için yola çıkan aile, Bursa’nın Gemlik ilçesi Engürücük mevkiinde incir bahçesine uçtu.

BİR ANLIK DİKKATSİZLİK

Sezer K. (41) idaresindeki 67 NL 471 plakalı araç, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu yoldan çıktı. Bahçeye uçan araç bir ağaca çarparak durabildi.

KÜÇÜK KIZ ARABADAN FIRLADI

Sürücü Sezer K. ile birlikte Nevin Alakas (36) ve 3 yaşındaki Irmak Alakas’ın bulunduğu otomobil hurdaya döndü. Kazanın şiddetiyle küçük kız aracın bagajından dışarı fırlarken, Nevin Alakas ise sıkıştı.

ÇOCUK 10 METRE UZAKTA BULUNDU

Yoldan geçen diğer sürücülerin 112’ye haber vermesiyle olay yerine 3 ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Küçük kız çocuğu olay yerine gelen ekipler tarafından 10 metre uzakta bulundu.

ARABA HURDAYA DÖNDÜ

Anne Nevin Alakas ise sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin çabaları neticesinde çıkarıldı. Ekipler hurdaya dönen araçtan fırlayan başka bir çocuğun olup olmadığını öğrenmek için sedyeye alınan anneye, "Kaç çocuğunuz var" diye sordu.

ÇOCUĞUM DİYE SAYIKLADI

Anne ise sürekli "Çocuğum" diye sayıkladı. Tek çocuğu olduğu anlaşılan aileden Nevin Alakas ile Irmak Alakas, Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, sürücü Sezer K. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne tedavi altına alındı.