BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.434,56
HABER /  SPOR

Aragones kafaları bu kez fena karıştırdı!

Şekip Mosturoğlu takımdan gidecek isimler var demişti. Bunları da Aragones'in seçtiğini söylemişti. Ama Aragones daha farklı konuştu.

Abone ol

Hacettepe karşısındaki tarihi fark sonrası ekran karşısına geçen Aragones, daha çok yönetimle ilgili sözleriyle gündeme oturdu.

İşte Aragones'in konuşmalarından satırbaşları;

"Geçtiğimiz haftaya bakacak olursak kupa maçında iyi oynadık rahat kazandı... Belediye karşısında ise bir türlü istediklerimizi sahaya yansıtamamıştık... Fakat Hacettepe karşısında iyi oynadık. Maçı kolay bir şekilde kontrolümüze aldık... Golleri bulduk... Rahat bir galibiyet aldık...

Her hafta nasıl hazırlandıysak bu hafta da aynı şekilde hazırlandık. Programlar sezon başında yapılıyor, yıl, ay ve gün olarak indirgeniyor. Programda bir değişiklik yoktu. 

Takım geçmiş haftalarda birlikte değildi, şimdi birlik oldular diye düşünmemek gerek. Fenerbahçe'de birliktelik sezon başından beri var ve devam ediyor... Zaten bu birliktelik olmazsa olum sonuçlar ortaya çıkmaz... Sezon başında sakatlıklar yaşamıştık. Ama şu anda girdiğimiz yol gitmek istediğimiz yoldur.

Bazı maçlarda şanslısınızdır bazen şanssız.. Biz geçen hafta şansız bir maç oynadık. Fakat bugün futbol şansı bizim yanımızdaydı
..."  

Aragones, yönetim hafta içi yaptığı toplantıda bazı futbolcularla yolların ayrılabileceği konusunda ne düşündüğü yönündeki soruya şu yanıtı verdi...

"Benim dışımda olan gelişmeler. Ben bu tür söylemlere hiçbir zaman girmek istemem... Fakat şunu söylemek gerekirse Fenerbahçe'de futbol oynamak bazen pahalı bir iştir... İlhan Parlak gibi genç oyuncuların başka takımlarda pişerek aramıza yeniden katılması düşünülmüş olabilir... 29 kişilik bir futbolcu kadromuz var... Genç arkadaşlar için düşünülerek söylenmiş bir söz olabilir... Belki gelecek sezon burada olursak bu mevcutu indirebiliriz."

MOSTUROĞLU ARAGONES'İN KARARI DEMİŞTİ

Asbaşkanlar Ali Koç ile Şekip Mosturoğlu dün düzenledikleri basın toplantısında, bir kaç gün içinde bazı oyuncuların kadro dışı bırakılacağını resmen belirtirken, Aragones'ten bu konuda rapor aldıklarının da altını çizmişti.