BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,70
ALTIN 2.426,96
HABER /  GÜNCEL

Bilboardlı evlenme teklifi

Bilboard reklamı ile kız arkadaşına seslenen gizemli aşık tabelaya 'Benimle evlenir misin türkü gözlüm' yazdırdı.

Abone ol

Bilboard reklamı ile kız arkadaşına seslenen gizemli aşık tabelaya 'Benimle evlenir misin türkü gözlüm' yazdırdı.

Adıyaman'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nü fırsat bilen isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi, kız arkadaşına evlenme teklifini bir haftalığına kiraladığı bilboard reklamıyla yaptı. Kent merkezinde bulunan bilboard tabelasındaki evlenme teklifini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Evlenme teklifini gören bir vatandaş, "Bu aşk imrenilecek bir aşktır" dedi.

Reklam tabelasını kiralayan ve afişi asan şirketin Adıyaman sorumlusu Bayram Demir, ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını belirterek, "13 Şubat günü büroya bir kişi geldi. Bir reklam vermek istediğini söyledi. 14 Şubat günü hem kız arkadaşının sevgililer gününü kutlamak hem de evlenme teklifi yapmak istediğini söyledi. Biz de sözleşmemizi yaptık. Tasarımı yaptıktan sonra tabelamıza astık. Evlenme teklif afişi bir hafta süresince asılı kalacak. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. İnsan duygulanıyor. Umarım kız arkadaşı da gördüğü zaman mutlu olmuştur. Böyle bir evlenme teklifinin maliyeti 100 TL'dir" şeklinde konuştu.

Tabeladan gözlerini alamayan bir kişi, bunu şov olarak karşıladığını dile getirerek, "Bu davranış aşkın güzel bir duygusudur. Ben güzel karşılıyorum. Ama kız ilan için evlenme teklifini kabul etmesin. Hemen evet demesin. Geleceğinde mutlu olacaksa teklifi kabul etsin. Bu bir şovdur. Şovmenlikle evlenme teklifi olmaz. Ben sevdiğimi sevdiğime sözle söylerim" diye konuştu.

Evlenme teklifini gören bir bayan ise, bu teklifi farklı bulduğunu ve kızın bu tekliften haberinin olabileceğini söyledi.