BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,74
ALTIN 2.431,71
HABER /  SPOR

Galatasarayın kulakları çınlasın

Fenerbahçe taraftarı atılan gollerle çıldırdı ve Galatasaray taraftarına ilginç bir göndermede bulundu.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de Hacettepe'yi 7-0 yenen Fenerbahçe, bu anlamlı günde taraftarına ''Sevgililer Günü'' hediyesi verdi. Ligin ikinci bölümünde bundan önceki 3 maçında 2 beraberlik ve 1 yenilgi  alarak galibiyetten uzak kalan ve camiada da düş kırıklığı yaratan sarı-lacivetli ekip, Hacettepe karşısında adeta patlama yaptı.

Maçta ilk yarıda rakip filelere 5 gol birden gönderen sarı-lacivertliler, 7-0'lık skorla bu sezonki en farklı skorlu galibiyetine imza attı. Maçta büyük bir coşku yaşayan Fenerbahçeli taraftarlar, 6. golden sonra, 2002-2003 sezonunda 6-0 yendikleri Galatasaray'a gönderme yaparak, ''Kulakların  çınlasın'' biçiminde tempo tuttular.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan 2-0'lık yenilgide takıma tepki gösteren taraftarlar, Hacettepe mücadelesinin sonunda, ''Yenilsen de yensen  de taraftarın seninle, üzüntünde sevincinde seninle birlikte'' biçiminde tempo  tutarak futbolculara destek verdiler.

Futbolcular, maçın sonunda kendilerini tribüne çağıran taraftarlara saha içinde bulundukları yerden alkışlayarak karşılık verdiler.