BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Anne adayı Yeşim Salkım isyan etti!

Klip çekimleri için Adalar Belediyesi ile anlaşmazlık yaşayan Salkım Twitter'den isyanını duyurdu.

Abone ol

Yeşim Salkım, klip için 3 bin lira isteyen Adalar Belediyesi'nden "Ayakbastı parası istediler" diye şikayetçi oldu. Belediye Salkım'a kızdı: Seni mahkemeye veririz!

BELEDİYE MECLİSİNİN KARARI

Ada sahillerinde tartışma! Yeşim Salkım, 'İstanbul' şarkısına Büyük Ada'da klip çekmek için Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu'ndan yardım istedi. Başkana ulaşamayan Salkım, Twitter'da sitem dolu bir yazı yayınladı. Belediye de Salkım'a Ada'da klip çekme bedelinin, meclis kararıyla 3 bin lira olduğunu iletti.

ÖZÜR DİLEYİN, NE KADAR AYIP!

Salkım, "Ayakbastı parası isteniyor" diye tepki gösterdi. Ardından da Twitter'dan başkana, "Yahu adam seni oraya biz seçtik!" diye sitem etti. Salkım'ın iddiasına göre Adalar Belediyesi'nden şu yanıt geldi: "Özür dileyin! Oy verdiniz diye Başkan'ı satın mı aldınız? Ne kadar ayıp!"


ADA SAHİLLERİNDE TARTIŞMA

Geçtiğimiz günlerde 14'üncü albümü 'İstanbul'da Aşk'ı piyasaya çıkartan Yeşim Salkım, Adalar Belediye Başkanlığı'nın Ada'da klip çekme isteğine yanıt vermemesi karşısında şok yaşadı. 'İstanbul' adlı şarkısına klip mekanı olarak, klibin yönetmenliğini yapacak eşi Hakan Eratik'le birlikte Büyükada'yı seçen Salkım, menajeri aracılığı ile Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu'yla irtibata geçmek istedi. Farsakoğlu, sekreteri aracılığıyla yoğun programı nedeniyle Salkım'la telefonda da olsa görüşmeyeceğini bildirdi.

AYAKBASTI PARASI

Yeşim Salkım, Farsakoğlu'na Twitter hesabından sitem etti. Adalar Belediyesi'nden siteme karşılık gelen cevapsa Adalar'da video, film ya da dizi çekmek için belediye meclisinin kararı ile, günlük 3 bin lira alınacağı bilgisi oldu. Salkım, daha önce karşılaşmadığı bu talep karşısındaki öfkesini Twitter'a yazdı. Belediye ise yazdıklarından ötürü Salkım'dan özür bekliyor.

SALKIM'IN TWITTER YORUMLARI:

"Ada'da klip çekmek istiyoruz Belediye Başkanı lütfedip telefona çıkmıyor. Engelliler için klip çekeceğiz ama izin vermiyorlar, üstüne bir de para istiyorlar."
"Yahu adam, seni oraya biz seçtik, üstelik İki sefer adada klip çekmişiz. Sn. Kılıçdaroğlu Başbakanla uğraşmaktan başka ne yapar acaba?"
"Seçim zamanı hepsi destek ister, bizdeki bazı yalakalar da Belediye konserleri için koştur koştur gider. Tabii amaç başka."
"Daha önce de Kadıköy Belediyesi'nde de aynı sorunu yaşadık. Ne biçim bir iş bu ya!"

BELEDİYE’NİN SALKIM’A CEVABI!

Yeşim Salkım, Adalar Belediyesi'nden telefonda aldığını iddia ettiği cevapları da Twitter'da yayınladı: "Reklama mı ihtiyacınız var? Özür dileyin." Oy verdiniz diye Başkanı satın mı aldınız? Ne kadar ayıp. Kınıyorum."