BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.438,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Parti Diyarbakır'dan vazgeçmiyor!

Yerel seçimler öncesi Başbakan Erdoğan'ın "Kesin alınacak" dediği Diyarbakır'da çalışmalar artarak sürüyor.

Abone ol

AK Parti Diyarbakır il Teşkilatı, vatandaşların nabzını tutmak, sorunları yerinde görmek ve temennilerini öğrenmek için muhtar ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti İl Teşkilatı muhtarları ziyaret turunda bugün Sur ilçesinde bulunan Alipaşa, Cemal Yılmaz, Süleyman Nazif, Ziya Gökalp, Lalebey, Dabanoğlu ve Melikahmet mahalle muhtarları ziyaret edildi. Ziyarette AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Baki Aksoy'un yanı sıra AK Parti Sur İlçe Başkanı Şafak Yöntürk ile İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler. Gezdikleri muhtarların genelinin ortak sorunun elektrik kesintileri ve sokak lambalarının yanmaması olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Teşkilatı muhtarların sorunlarını not aldı.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Baki Aksoy, "Siz muhtarlar halkın içinde olup sorunlara bizden daha yakınsınız. Halkın şikayetleri önce siz muhtarlara geliyor, bizim amacımız bu sorunları imkanımız ölçüsünde asgariye indirmek. Diyarbakır'da 11 milletvekilimiz var, parti ayrımı yapmaksızın halkımıza hizmet yolunda hepimiz bir olmalıyız. Diyarbakır için çalışmalıyız çünkü bu halk bizim halkımız. Sağcısı, solcusu hepimiz birlikte yaşamak zorundayız" şeklinde konuştu.