BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.432,84
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

17 yıllık başkan tekrar aday olmayacak

Sivas Diş Hekimleri Odası'nda seçim heyecanı. 17 yıldır odanın başkanlığını yapan Remzi Özkan "artık yeter" dedi.

Abone ol

17 yıldır Sivas Diş Hekimleri Odası Başkanlığı'nı sürdüren Diş Hekimi Remzi Özkan, 17-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirecekleri Olağan Genel Kurul'da aday olmayacağını açıkladı.

Remzi Özkan, görevde olduğu süre içerisinde yönetim kuruluyla birlikte mesleki sorunların çözümüne katkıda bulunduklarını ifade etti. Diş hekimliği muayenehanelerinin Türkiye'nin ekonomik değerleri olduğunu kaydeden Özkan, bu değerleri atıl bekletmenin 5 yıllık pahalı eğitim sonucu yetişen diş hekimlerinden yararlanmamak, onları işsiz, halkı da dişsiz bırakma mantığını anlayamadıklarını dile getirdi.

Halkın ağız diş sağlığı konusunda serbest çalışan diş hekimi muayenehanelerinden azami düzeyde faydalanması için mücadele ettiklerini anlatan Özkan, halen de bu mücadelenin devam ettiğini belirtti. 17 yıllık yönetim kurulu başkanlığı döneminde odaya yeni bir hizmet binası kazandırdıklarını dile getiren Remzi Özkan, "Bulunduğumuz bir görev işi bir bayrak yarışıdır. 8,5 dönem sonunda bu hizmet bayrağına aday olacak meslektaşlarıma devredeceğim. 17-18 Nisan tarihlerinde yapılacak 13. Olağan genel Kurulda aday olmayacağım. Görevim süresince bana destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.