BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85
HABER /  MEDYA

Zuhal Topalla Sofrada Demet kaç yaşında kaynana Nurten'e bakın

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Demet Zincirkıran ve Kaynanası Nurten Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Demet kimdir kaç yaşında? Kaynanası Nurten hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 7 Aralık 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 3-7 Aralık tarihleri arasında ter dökecek olan Demet ve Kayınvalidesi Nurten Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Demet Zincirkıran ve Kaynanası Nurten Hanım Kimdir? 10 Bin liralık büyük ödülün açıklanacağı 7 Aralık Cuma günü yarışacak olan Demet, 31 yaşında ve hırslı bir gelin. Kaynanası Nurten hanım ise dobra ve çok iddialı.

Zuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.