BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  MEDYA

Esra Erol Talip Çakır DNA sonuçları çocuğu ondan mı kardeşinden mi?

ATV'deki Esra Erol'da programında eşi ağabeyi ile kaçan Talip Çakır'ın hikayesi ağızları açık bıraktı. Nüfusunda biri kendisinin diğeri ağabeyinin olan 2 çocuk bulunan Talip Çakır, 7 yaşındaki oğluna DNA testi yapılmasını istedi.

Abone ol

Mermerci olan Talip Çakır, 2008 yılında Fatma Çakır ile evlendi. Babası evliliği karşı çıktı ancak Talip 'seviyorum' deyince davullu zurnalı düğün yaptı. Talip ile eşinin 2011 yılında oğulları Fikret dünyaya geldi. 3 yıl sonra ise Talip hayatının şokunu yaşadı. Karısı Fatma Çakır, öz ağabeyi Mustafa Çakır ile birlikte kaçtı.

Talip Çakır eşi ile kanından canından olan agabeyinin ihanetini son günlere kadar hiç sezmemiş. 2014 yılında ağabeyi kendi eşi Nilüfer Çakır ile 2 çocuğunu bırakıp kardeşinin karısı ile kayıplara karışıyor. İkisinin birlikte kaçtığı ortaya çıktığında hem Talip hem yengesi yıkılıyor. Her ikisi de bir süre sonra boşanıyorlar. Fatma ile Mustafa ise çirkin ihanet sonrasında evleniyorlar.

'Çocuğumun babası mı amcası mıyım' diye soran Talip Çakır, Esra Erol'a DNA testi için katıldı. Talip Çakır, "2011 doğumlu çocuğum 7 yaşındaki oğlum benim mi değil mi onu bilmek istiyorum. Çocuğumu sevemiyorum. İçim almıyor benim çocuğum mu değil mi? Çocuğuma sünnet yapacağım yapamıyorum. Bunu yapan onu da yapmış olabilir. Üstelik sonradan olan çocuk o da benim üstüme" dedi.

Esra Erol'da Talip Çakır ahlaksız ihanetle sarstı! Karısı ağabeyi ile kaçtı