BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,62
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim İşte yarışmaya veda eden gelin

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 38. haftanın sonunda Elvan yarışmaya veda ederken, 65 puan toplayan Cansu ise 5 altın bileziği koluna takan gelin oldu.

Abone ol

Kanal D'de sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı sevilen yemek programı 'Gelinim Mutfakta'da 38. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Cansu 56 puanla birinci girerken Elif bugüne kadar 47, Emel 40, Hatice ise 35 puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel Damla Çikolatalı Kekleri yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

7 Aralık Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Emel 4 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 12 puan toplayan Elif günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Hatice 9, Cansu ise 8 puan toplayabildi.

38. Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Cansu: 65
  2. Elif: 60
  3. Emel: 49 
  4. Hatice: 45

Bu sonuçlara göre 65 puanla Cansu haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 45 puan toplayan Hatice ise yarışmaya veda eden isim oldu.

Gelinim Mutfakta gün birincisi işte çeyrek altının sahibi gelin

Gelinim Mutfakta Emel kimdir? 3 Aralık Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Emel Babur dahil edildi. Aslen Tokatlı olan Emel'in 2,5 aylık evli olduğu öğrenildi.

Gelinim Mutfakta Tuğçe kimdir? Emel'in kaynanası Tuğçe Hanım da aslen Tokat Niksarlı olduğunu dile getirdi. Yarışmaya kendisi katılmak istediğini söyleyen Tuğçe Hanım, gelininin elinin lezzetine güvendiğini sözlerine ekledi.

Gelinim Mutfakta 37. Haftanın Sonuçları: 30 Kasım Cuma günü ekrana gelen 37. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre 63 puanla Hatice haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 45 puan toplayan Elvan ise yarışmaya veda eden isim oldu.