BIST 10.259
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.402,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zile doğalgaza kavuşuyor

Tokat'ın Zile ilçesinde Tamdaş firması tarafından doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor.

Abone ol

Tamdaş doğalgaz mühendisi Resul Korkmaz, doğalgazın Zile'de 2010 yılından itibaren apartman ve müstakil evlerde kullanılmaya başlanacağını söyledi.

Doğalgazın tanıtımıyla ilgili, Saray sinema salonunda apartman yöneticililerine meskenlerde ikamet eden vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, apartman, site yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Tamdaş Mühendisi Resul Korkmaz, doğalgaz konusunda, bu sene içerisinde Kahya Mahallesi, Karacabey Caddesi, Şeyhali Mahallesi, Fatih Caddesi ve Yunus Emre Mahallesi'nde çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti.

Korkmaz; yapmış oldukları çalışmalarda, doğalgazın ana borularını döşediklerini, buralarda ikamet eden vatandaşların, firmaya talepte bulunduklarında kendilerine yardımcı olacaklarını ve bu yıl içerisinde doğalgazı kullanabileceklerini belitti.

Belediye Başkanı Lütfi Vidinel de "Üç yıl içerisinde ilçemizin tamamı doğalgaz borularıyla döşenmiş olacak ve tüm Zile'li vatandaşlarımız bu güzel hizmetten yararlanacaklardır." dedi.