BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Seval Öğretmen'e takdir belgesi

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde yaptığı konuşması internette tıklanma rekoru kıran öğretmen Seval Eroğlu'nu takdir belgesi ile ödüllendirdi.

Abone ol

Niğde'nin Bor ilçesinde Kaymakam Kemalettin Sakin, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde yaptığı konuşması internette tıklanma rekoru kıran öğretmen Seval Eroğlu'nu takdir belgesi ile ödüllendirdi.

Bor Başpınar İlköğretim Okulu'nda Çanakkale Zaferi'nin 95. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende öğretmen Seval Eroğlu'nun yaptığı konuşmanın görüntüleri internet haber sitelerinde yayınlanmış ve kısa sürede tıklanma rekoru kırmıştı.

Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin de öğretmen Seval Eroğlu'nun internette tıklanma rekoru kıran konuşmasını takdirle karşıladığını söyledi.

Eroğlu'nu yaptığı konuşma dolayısıyla tebrik eden Kaymakam Sakin, öğretmeni takdir belgesi ile ödüllendirdi.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval Eroğlu'nun, Çanakkale Zaferi konuşmasıyla Türkiye'nin gündemine oturduğunu söyleyen Kaymakam Sakin, "Öğrencilerin milli ve manevi değerleri özümsemesinde öğretmenlerin büyük etkisi ve rolü var. Seval Eroğlu'na bu anlamda gösterdiği gayretlerden ötürü takdir ediyoruz." dedi.

Seval Eroğlu, programı hazırlarken Türkiye'de bu kadar yankı uyandıracağını hiç tahmin etmediğini belirterek, "Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak bu tür konuşmaları her zaman yapıyorum. Bu konuşmamdan sonra gelen takdirler, teşekkürler beni onurlandırdı. Çok mutlu oldum. İlçe kaymakamımızın takdirlerine şayan olmak da bizi ayrıca mutlu etti. Herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.