BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hanımlar lokali kayıtları başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu ve Meram Hanımlar Lokali'ne yeni dönem kayıtları başladı. Kayıtlar 30 Haziran 2010 tarihinde sona erecek.

Abone ol

Belediyeler tarafından yaptırılan ve birçok sosyal, sportif ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan hanımlar lokallerine yeni dönem kayıtları başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu ve Meram ilçelerinde bulunan lokaller, Temmuz-Aralık dönemi için kayıt işlemlerine başladı. Üyelerine çok sayıda sosyal ve kültürel etkinlik, meslek edindirme kursları ve spor faaliyetleri yapma imkânı tanıyan Selçuklu ve Meram Hanımlar Lokali'ne üye olmak isteyenler 30 Haziran tarihine kadar lokallere başvuruda bulunabilecek.

Lokallere üye olmak isteyenlerin; sabıka kaydı, nüfus cüzdanı fotokopisi, iki adet vesikalık fotoğraf ile müracaat etmeleri yeterli olacak.

Büyükşehir Belediyesi Selçuklu ve Meram Hanımlar Lokali'nde başta aerobik olmak üzere yüzme, step, masa tenisi ve bilardo sporları yapabilen bayanlar; bilgisayar, yabancı dil, resim, ebru, diksiyon, enstrüman, el sanatları gibi faaliyetlere katılabiliyor. Üyelere ayrıca aile danışmanlığı ve rehberlik imkânları da sunuluyor.