BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sincan'da hizmet araçları takipte

Devreye sokulan araç takip sistemi, 136 belediye hizmet aracını GPRS ve GPS ile 7 gün 24 saat kesintisiz izlemeye devam ediyor.

Abone ol

Sincan Belediyesi tarafından sürücülerin can güvenliği, hizmet araçlarının takibi ve kontrolü için devreye sokulan araç takip sistemi, 136 belediye hizmet aracını GPRS ve GPS ile 7 gün 24 saat kesintisiz izlemeye devam ediyor.

Araçların akaryakıt, hız limiti ve sürücülerin hatalarının anında görülebileceği sistem sayesinde yetkililerin sorumlu oldukları araçları takibi de kolaylaştı. Raporlama yapan sistem sayesinde iş verimi de yükseliyor. İnternet üzerinden takibi kolay olan bu sistem, harita üzerinde planlama ve programlama yapılabilme kolaylığı sağlıyor. Personelin plana uyup uymadığını takip etme imkanı veren sistem, iş kaybını en aza indirgiyor ve zamanın verimli kullanılmasını sağlıyor.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediye araçlarının daha verimli çalışmasını sağlamak için takip sisteminin önemli olduğunu ifade etti.